Workshopadres:
Bomschuit 16
3448 WG Woerden
Tel.: 0348-411711
E-mail: marionvdveen@ziggo.nl
facebook LinkedIn

Herfstworkshops

Extra Herfstworkshops

1. Hortensia krans

HortensiakransTijdens deze gezellige workshop gaan we een Hortensia krans maken van ca. 35 cm doorsnede door op ambachtelijke wijze te binden op een strokrans.
De hortensia kan mooi indrogen zodat je lang plezier kunt hebben van deze krans.

Wanneer: Donderdag 21 september
Tijd: 10.00 tot ca. 12.00 uur en bij voldoende belangstelling ook in de avond van 19.30 tot ca. 21.30 uur

 

 

 

 

Hortensiakrans-van-Annabel


Belangrijke informatie vooraf:

Er zijn twee mogelijkheden:
1.
Voor deze workshop kun  je zelf hortensia meenemen. Dit kan bv. uit je eigen tuin zijn.
Desgewenst kun je daarbij ook wat rozenbottels, sierappeltjes meenemen. Ik zorg voor de strokrans, kransenband, binddraad en krammen, evt. lijm.

Kosten : € 15,– inclusief strokrans, hulpmiddelen, (digitale) lesbrief vooraf met aanwijzingen, koffie/thee met wat er bij ( en dus exclusief plantaardig materiaal!)
2. Of ik zorg voor alle materiaal, dus ook de benodigde hortensia.
Kosten :
€ 34,– inclusief Hortensia, strokrans, hulpmiddelen, (digitale) lesbrief vooraf met aanwijzingen, koffie/thee met wat er bij

Aantal cursisten: Vanaf 6 tot 14 personen

 

 

 

 2. Uitbundige Herfst

Nonchalante schikking op plankDe herfst leent zich voor overvloedige schikkingen. Tijdens deze workshop gaan we daar lekker van genieten.  Je kunt kiezen uit een lage langwerpige houten bak (ca. 36 x ca. 16 cm) of een rond bamboe bord (doorsnede ca. 30 cm).
Daarop kan naar keuze een lage schikking óf een wat hogere schikking gemaakt worden met mooie herfstmaterialen zoals herfstbloemen, vruchten, etc.

 

 

 

 

Wanneer: donderdag. 12 oktober

Tijd: 10.00 tot ca. 12.00 uur en bij voldoende belangstelling ook in de avond van 19.30 tot ca. 21.30 uur

Kosten : € 29,50- inclusief steekschuim, plantaardig materiaal (ook het blad), hulpmiddelen, (digitale) lesbrief vooraf met aanwijzingen, koffie/thee met wat er bij.
Aantal cursisten: Vanaf 6 tot 14 personen

NB: De gebruikte bloemen kunnen afwijken van het in de afbeeldingen getoonde.

 

Bol met bloemen of bloementaart
– Voor deze leuke workshop bekleden we een piepschuim bol van ca. 20 cm. met naar keuze blad of textiel (vilt, garen). In de bol maken we een uitsparing daarin komen de bloemen.

 

 

 

 

 

 

Herfsttaart

– Een andere keuzemogelijkheid is het maken van een herfsttaart. De rand van de taart wordt met vilt of mos bedekt. Op de taart komen allerhande herfstbloemen en vruchten.

Wanneer: Donderdag 16 november  

Tijd: 10.00 tot ca. 12.00 uur en bij voldoende belangstelling ook in de avond van 19.30 tot ca. 21.30 uur

Kosten : € 32,50- inclusief steekschuim, plantaardig materiaal (ook het blad), hulpmiddelen, (digitale) lesbrief vooraf met aanwijzingen, koffie/thee met wat er bij.
Aantal cursisten: Vanaf 6 tot 14 personen

 

 

NB: Alle cursussen, cursusonderdelen en workshops zijn met een groepje mensen ook aan te vragen op een eigen gekozen datum. Ook over de inhoud kan overleg gepleegd worden. Dit geldt dus ook voor de Herfstworkshop en een Kerstworkshop: leuk voor een vriendinnen- collega- of zussenuitje!