Workshopadres:
Bomschuit 16
3448 WG Woerden
Tel.: 0348-411711
E-mail: marionvdveen@ziggo.nl
facebook LinkedIn

Creatieve workshop met bijv. een canvas doek

Creatieve workshops op aanvraag

(Ook leuk als teambuildingsuitje voor een bedrijf! Dan kiezen we voor een groot doek. of een compilatie van meerdere bij elkaar passende kleinere doeken.)

Met behulp van een canvasdoek (ca. 40 x  40 of 50 cm) wordt een schikking gemaakt die aan de muur gehangen of gezet kan worden.
Er zal worden gewerkt met verf, textiel/garen, prints en plantaardig materiaal. De verse bloemen krijgen een buisje voor de watervoorziening. De buisjes kunnen telkens opnieuw en met andere bloemen gevuld worden.

Creatieve workshop-wandversiering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De getoonde afbeelding is slechts een voorbeeld. Door ander materiaal en/of andere kleuren te gebruiken en voor een andere vormgeving te kiezen kan een heel ander beeld ontstaan. Desgewenst kan ook alleen met gedroogd plantaardig materiaal gewerkt worden.
Het canvasdoek kan een kleurtje krijgen met sneldrogende verf. Naar keuze is structuur aan brengen met zand. Textiel kan gelijmd, draden gewikkeld, voor bloemen kunnen gaatjes gesneden worden in het doek.
Ik zal zorgen voor allerlei materialen. Jij maakt er met je eigen fantasie een prachtig werkstuk van. Een groep van bv. een bedrijf kan er ook als teambuildingsactiviteit een gezamenlijk project van maken voor op het bedrijf. Bespreek daartoe gerust de mogelijkheden.

Kosten pp: € 32,50 inclusief alle materialen en koffie/thee met wat erbij

Andere voorbeelden van wat er op dit gebied gemaakt zou kunnen worden:

Wandschikking met bloemen

Houten frame

Hiernaast een wandschikking waarbij een takkenframe dienst als ondergrond voor bakjes met bloemen of planten. Het frame kan natuurlijk alle soorten van vormen aannemen. Ook de invulling met bloemen kan volledig aangepast worden aan ieders wens. Zo ontstaat e voor iedere deelnemer een heel eigen, uniek werkstuk.

 

 

 

 

 

Wandversiering op transparante ondergrondGedroogd plantaardig materiaal

Ook met gedroogd plantaardig materiaal zijn prachtige resultaten te bereiken. In de getoonde afbeelding is gewerkt op een transparante ondergrond. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, bv. werken met een bestaande lijst.
Doordat er gedroogd materiaal is gebruikt kun je lang plezier hebben van deze creatie.