Workshopadres:
Bomschuit 16
3448 WG Woerden
Tel.: 0348-411711
E-mail: marionvdveen@ziggo.nl
facebook LinkedIn

Plantaardige objecten / bloemwerk op bestelling

werk op bestellingMijn werk is heel divers, zowel wat betreft het materiaalgebruik als de vormgeving en gebruikte technieken.
Zo werk ik graag met gedroogd plantaardig materiaal voor lang houdbare objecten. Er wordt dan gekozen voor bv. gedroogde rozenblaadjes zwevend in een takkenconstructie, plantaardige wanddecoraties (van klein tot manshoog) al dan niet in lijsten, handgeschept papier in combinatie met zaadpluis en objecten van judaspenning. Al dit werk is zeer geschikt voor een semi-permanente versiering van bv. bedrijfsruimten (ontvangsthal of vergaderzaal), uitvaartcentra, hotels. Maar in aangepast formaat zijn de werken ook voor particulieren heel aantrekkelijk.

M.b.t. de technieken wordt vaak gebruik gemaakt van (meestal milieuvriendelijke) lijm, mijn specialisme. Er wordt zowel ruimtelijk als tweedimensionaal gewerkt.

Als u graag een object met plantaardig materiaal zou willen bestellen zijn er verschillende opties.

1. Het is mogelijk een object dat getoond wordt in de fotogalerie te bestellen. Dit object kan dan in overleg voor u vervaardigd worden in de door u gewenste maten, kleuren, etc. Dergelijke objecten gaan afhankelijk van het type van materiaalgebruik, de standplaats, e.d. minimaal een half jaar mee, maar vaak wel veel langer (jaren!).

2. Ook kan ik voor u bloemwerk maken waarin gevriesdroogde bloemen zijn verwerkt en bv. takken en/of zijden bloemen of bladeren. Dergelijk bloemwerk gaat minimaal een half jaar mee, maar meestal veel langer. Maten en kleuren zijn ook hier weer in overleg te bepalen. Voorbeelden van dergelijk werk vindt u op deze pagina.

De prijzen van werk op bestelling zijn erg afhankelijk van bv. de maat en de arbeidsintensiviteit van het werkstuk. Een prijsopgave is mogelijk als er bekend is wat de wensen zijn.

Bv. Het bloemwerk in de tandartspraktijk (zie foto midden onder), met echte, gevriesdroogde rozen kost ca. € 149,50,- en blijft bijzonder lang goed van kwaliteit!
 

werk op bestelling werk op bestelling werk op bestelling